Despre noi

 

Vă invităm să faceți parte din echipa PNFAIMM. Dacă și dumneavoastră credeți în egalitatea de șanse și sunteți în acord cu misiunea și obiectivele noastre, vă așteptăm cu interes pe toți cei care doriți să vă alăturați echipei.

 

Descarca Adeziunea de membru PNFAIMM

Ghidul Nostru

 • Misiunea noastra

  PNFAIMM îşi propune să faciliteze accesul femeilor de afaceri în programe de formare continuă, calificare, instruire profesională continuă...

  Mai mult
 • obiectivele noastre

  Promovarea egalităţii de şanse în domeniile anteprenorial și patronal Încurajarea proiectelor şi programelor destinate femeilor Reprezentarea intereselor femeilor...

  Mai mult
 • Scopul nostru

  Scopul organizației noastre este acela de a promova interesele femeilor implicate în mediul de afaceri și proiecte în...

  Mai mult
În cadrul intervenţiei, Ana Birchall a făcut o trecere în revistă a discriminărilor pe care femeile sunt obligate să le îndure în multe zone ale planetei. „În România, Constituţia şi legislaţia, în special în ceea ce priveşte dreptul la proprietate şi accesul la credite pentru înfiinţarea sau dezvoltarea unei afaceri, spre exemplu, prevădf aceleaşi drepturi şi obligaţii pentru femei şi bărbaţi, excluzând orice discriminare. Din punct de vedere legal, România constituie un exemplu pozitiv. Dar legislaţia nu este suficientă dacă nu este susţinută şi de schimbarea mentalităţilor, care să ajute şi să încurajeze femeile să participe activ la viaţa politică, la înfiinţarea sau managementul unei afaceri. Din acest punct de vedere, şi în România mai este treabă de făcut. Spre exemplu, 15% prezenţă a femeilor în Parlament nu reprezintă un procentaj cu care să ne lăudăm!

Postari Facebook

🆕 Salut! Ești interesat de un job nou și atractiv? Îți oferim șansa de a te alătura echipei Patronatului Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

👩‍💼 Nu este vorba de orice job, ci un post de assistent manager iar dacă ai deja experiență, acest lucru constituie avantaj!

🔎 Avem nevoie de un coleg sau o colegă care să fie o persoană dinamică, ambițioasă, cu spirit de observație și deschisă la provocări.

💻 Ne mai dorim ca potențialul nostru membru de echipă să aibă studii superioare, cunoștințe de Microsoft Office și limba engleză, dar și bune abilități de organizare și comunicare.

👍 Se oferă un pachet salarial motivant, posibilități de creștere și un mediu de lucru plăcut .

📑 Dacă ești interesat te rugăm să ne trimiți CV-ul la adresa de mail elena.coanda@junior.ro.
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

3 zile in urma

Patronatul National al Femeilor de Afaceri din IMM

#sfaturi #femei #afaceri ... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

#sfaturi #femei #afaceri ... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com