Despre noi

 

Vă invităm să faceți parte din echipa PNFAIMM. Dacă și dumneavoastră credeți în egalitatea de șanse și sunteți în acord cu misiunea și obiectivele noastre, vă așteptăm cu interes pe toți cei care doriți să vă alăturați echipei.

 

Descarca Adeziunea de membru PNFAIMM

Ghidul Nostru

 • Misiunea noastra

  PNFAIMM îşi propune să faciliteze accesul femeilor de afaceri în programe de formare continuă, calificare, instruire profesională continuă...

  Mai mult
 • obiectivele noastre

  Promovarea egalităţii de şanse în domeniile anteprenorial și patronal Încurajarea proiectelor şi programelor destinate femeilor Reprezentarea intereselor femeilor...

  Mai mult
 • Scopul nostru

  Scopul organizației noastre este acela de a promova interesele femeilor implicate în mediul de afaceri și proiecte în...

  Mai mult
În cadrul intervenţiei, Ana Birchall a făcut o trecere în revistă a discriminărilor pe care femeile sunt obligate să le îndure în multe zone ale planetei. „În România, Constituţia şi legislaţia, în special în ceea ce priveşte dreptul la proprietate şi accesul la credite pentru înfiinţarea sau dezvoltarea unei afaceri, spre exemplu, prevădf aceleaşi drepturi şi obligaţii pentru femei şi bărbaţi, excluzând orice discriminare. Din punct de vedere legal, România constituie un exemplu pozitiv. Dar legislaţia nu este suficientă dacă nu este susţinută şi de schimbarea mentalităţilor, care să ajute şi să încurajeze femeile să participe activ la viaţa politică, la înfiinţarea sau managementul unei afaceri. Din acest punct de vedere, şi în România mai este treabă de făcut. Spre exemplu, 15% prezenţă a femeilor în Parlament nu reprezintă un procentaj cu care să ne lăudăm!

Postari Facebook

Patronatul National al Femeilor de Afaceri din IMM şi-a schimbat fotografia de copertă. ... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Programul A.C.A.S.A sau Diaspora Start-up își propune să aducă înapoi în țară cetățeni români care vor să își deschidă o afacere în România și care primesc astfel 40.000 euro finanțare PLUS absolvirea unor cursuri de formare antreprenorială

OBIECTIVE: Printre obiectivele programului A.C.A.S.A se regăsesc: Inovarea socială, Soluții privind utilizarea Tehnologiei Informației și Comunicațiilor precum și măruri ce vor promova Dezvoltarea Cercetării.

Dacă aveți cunoștințe ori apropiați plecați în afara țării care ar dori să se întoarcă în țară ca să își deschidă o afacere, da-ți-le de veste!

ÎNSCRIERI PENTRU REGIUNEA SUD EST

Telefon: 0744 502 399
Email: office@pnfaimm.ro
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Locuiești în afara României și te bate gândul să revii în țară?

2018 aduce perspectiva deschiderii unei afaceri în România cu finanțare de 40.000 de euro și un program complex de formare antreprenorială!

PRINTRE OBIECTIVELE PROGRAMULUI A.C.A.S.A SE NUMĂRĂ CREAREA A 152 LOCURI NOI DE MUNCĂ CE TREBUIE MENȚINUTE CEL PUȚIN 12 LUNI.

A.C.A.S.A este un program adresat cetăţenilor români stabiliţi în străinătate care au minimum 12 luni de rezidenţă într-un alt stat şi care doresc să se întoarcă în România pentru a îşi deschide o afacere.
Proiectul se implementează în regiuniile de dezvoltare CENTRU, Nord-Est, Nord-Vest şi Sud-Est.

Grupul ţintă al proiectului este format din 630 persoane care vor intra în programul de formare antreprenorială şi intenţionează să înfiinţeze o afacere în mediul urban, în zonele menţionate.

Proiectul sprijinit de Guvernul României si UR oferă participarea la cursuri de pregatie antreprenoriala si o subventie de 1.000 lei pentru intocmirea planului de afaceri si finanţare nerambursabilă de 40.00 de euro pentru demarea afacerii.

Dacă aveți cunoștințe ori apropiați plecați în afara țării care ar dori să se întoarcă în țară ca să își deschidă o afacere, da-ți-le de veste!

ÎNSCRIERI PENTRU REGIUNEA SUD EST: 0744 502 399 Email: office@pnfaimm.ro

LANSEAZĂ O AFACERE ȘI ÎNTOARCE-TE A.C.A.S.Ă!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Anul 2018 vine cu oportunităţi importante pentru românii stabiliţi în străinătate şi care au minimum 1 AN de rezidenţă. Prin programul A.C.A.S.A 630 de persoane pot accesa un program de formare antreprenorială şi finanţare de 40.000 de euro pentru a îşi deschide o afacere în România. Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri derulează înscrieri în program pentru Regiunea Sud-Est: telefon - 0744 502 399; office@pnfaimm.ro ... Mai multMai putin

PRIMEȘTI 40.000 DE EURO CA SĂ TE ÎNTORCI ÎN ȚARĂ ȘI SĂ ÎȚI DESCHIZI O AFACERE: 0744 502 399; office@pnfaimm.ro Pe scurt: A.C.A.S.A Ești cetățean român stabilit în străinătate cu mai...

Vezi pe Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com