Despre noi

 

Vă invităm să faceți parte din echipa PNFAIMM. Dacă și dumneavoastră credeți în egalitatea de șanse și sunteți în acord cu misiunea și obiectivele noastre, vă așteptăm cu interes pe toți cei care doriți să vă alăturați echipei.

 

Descarca Adeziunea de membru PNFAIMM

Ghidul Nostru

 • Misiunea noastra

  PNFAIMM îşi propune să faciliteze accesul femeilor de afaceri în programe de formare continuă, calificare, instruire profesională continuă...

  Mai mult
 • obiectivele noastre

  Promovarea egalităţii de şanse în domeniile anteprenorial și patronal Încurajarea proiectelor şi programelor destinate femeilor Reprezentarea intereselor femeilor...

  Mai mult
 • Scopul nostru

  Scopul organizației noastre este acela de a promova interesele femeilor implicate în mediul de afaceri și proiecte în...

  Mai mult
În cadrul intervenţiei, Ana Birchall a făcut o trecere în revistă a discriminărilor pe care femeile sunt obligate să le îndure în multe zone ale planetei. „În România, Constituţia şi legislaţia, în special în ceea ce priveşte dreptul la proprietate şi accesul la credite pentru înfiinţarea sau dezvoltarea unei afaceri, spre exemplu, prevădf aceleaşi drepturi şi obligaţii pentru femei şi bărbaţi, excluzând orice discriminare. Din punct de vedere legal, România constituie un exemplu pozitiv. Dar legislaţia nu este suficientă dacă nu este susţinută şi de schimbarea mentalităţilor, care să ajute şi să încurajeze femeile să participe activ la viaţa politică, la înfiinţarea sau managementul unei afaceri. Din acest punct de vedere, şi în România mai este treabă de făcut. Spre exemplu, 15% prezenţă a femeilor în Parlament nu reprezintă un procentaj cu care să ne lăudăm!

Patronatul National al Femeilor de Afaceri din IMM a susținut o prezentare pe tema antreprenoriatului în cadrul unui webinar organizat ca parte a proiectului „Women in business” derulat de Univesitatea Ovidius si Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Constanţa.

Prezentarea a fost susținută de doamnele Mirela Moroșanu, antreprenor cu peste 15 ani de experiență, membru activ PNFAIMM, și Oana Yucel, coach și trainer în zona de leadership, coautoare a ghidului “Happiness Reached @Work”.

Cele două antreprenoare au transformat experiența lor într-un ghid util despre business planning și management care poate fi de folos start-up-urilor, punând în evidență forța pe care o reprezintă femeile în mediul de afaceri și importanța echipei ca resursă fundamentală pentru dezvoltare personală și profesională.
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

📍 Întreprinderile mici și mijlocii din mediul urban sau întreprinderile mijlocii din mediul rural au acces la fonduri europene POR 2.2-IMM pentru crearea și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Ghidul solicitantului a fost publicat oficial vineri, 28 august 2020 pe platforma www.inforegio.ro, iar valoarea finanțării nerambursabile în cadrul unui proiect se încadrează între 1,5 mil. euro și 6 mil. euro.

ℹ️ Pentru informații și sprijin privind cererile de finanțare pentru proiecte ce se încadrează în apelul POR 2.2-IMM (deschis pentru perioada 30.10.2020 – 30.11.2020) puteți contacta echipa noastră de suport pe office@pnfaimm.ro!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Patronatul Național al Femeilor de Afaceri recomandă și vă invită la evenimentul TECH DAY CONSTANȚA Miercuri, 27 mai, ora 10:00.

Moderator: Adrian Măniuțiu, fondator PhotoMedia și Ambasador al Digitalizării în cadrul proiectului DigiL@b.

Ambasadori ai Digitalizării:
• Ana Medesan, Finnish Teacher Training Centre
• Madalin Dumitru, Cyber Smart Defence
• Ana Cretu, BCR InnovX
• Alin Daniel Iftemi, Modex
• Adrian Măniuțiu, PhotoMedia Management, EM360 Studio

Invitați speciali:
• Florin Jianu, Președinte Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania
• Dragoș Smeu, Google Regional Trainer & General Manager Mavericks. The Agency

Proiectul DigiL@b și evenimentele Tech Day sunt sprijinite de Google România.

Participarea este gratuită. Evenimentul se va desfășura prin videoconferință ZOOM.

Vă rugăm să completați formularul de înregistrare până marți, 26 mai, ora 17:00, pentru a primi detaliile de participare la conferință ➥ https://tinyurl.com/y6uko4tf
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com