Despre noi

 

Vă invităm să faceți parte din echipa PNFAIMM. Dacă și dumneavoastră credeți în egalitatea de șanse și sunteți în acord cu misiunea și obiectivele noastre, vă așteptăm cu interes pe toți cei care doriți să vă alăturați echipei.

 

Descarca Adeziunea de membru PNFAIMM

Ghidul Nostru

 • Misiunea noastra

  PNFAIMM îşi propune să faciliteze accesul femeilor de afaceri în programe de formare continuă, calificare, instruire profesională continuă...

  Mai mult
 • obiectivele noastre

  Promovarea egalităţii de şanse în domeniile anteprenorial și patronal Încurajarea proiectelor şi programelor destinate femeilor Reprezentarea intereselor femeilor...

  Mai mult
 • Scopul nostru

  Scopul organizației noastre este acela de a promova interesele femeilor implicate în mediul de afaceri și proiecte în...

  Mai mult
În cadrul intervenţiei, Ana Birchall a făcut o trecere în revistă a discriminărilor pe care femeile sunt obligate să le îndure în multe zone ale planetei. „În România, Constituţia şi legislaţia, în special în ceea ce priveşte dreptul la proprietate şi accesul la credite pentru înfiinţarea sau dezvoltarea unei afaceri, spre exemplu, prevădf aceleaşi drepturi şi obligaţii pentru femei şi bărbaţi, excluzând orice discriminare. Din punct de vedere legal, România constituie un exemplu pozitiv. Dar legislaţia nu este suficientă dacă nu este susţinută şi de schimbarea mentalităţilor, care să ajute şi să încurajeze femeile să participe activ la viaţa politică, la înfiinţarea sau managementul unei afaceri. Din acest punct de vedere, şi în România mai este treabă de făcut. Spre exemplu, 15% prezenţă a femeilor în Parlament nu reprezintă un procentaj cu care să ne lăudăm!

Postari Facebook

📌 Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri invită cu încredere doamnele și domnișoarele antreprenoare cu societăți de tip IMM, cu sediul în România, indiferent de regiune, să se alăture organizației noastre.

📧 Se pot înscrie doar persoanele juridice, solicitând formular de adeziune office@pnfaimm.ro.

IMPORTANT DE ȘTIUT! Chiar dacă oferim prioritate femeilor de afaceri, în Patronat se pot înscrie și societățile deținute de domni.

📊 Organizația noastră patronală are ca și obiective implicarea în activități de antreprenoriat, educație și dezbateri privind găsirea de soluții pentru probleme ale societății civile.
Pe parcursul celor peste nouă ani de activitate în societate, doamnele de afaceri din Patronat au continuat să vină în întâmpinarea nevoilor comunităților locale prin proiecte antreprenoriale și sociale precum “Elevul de azi, antreprenorul de mâine”, “Tradiții și valori românești promovate de femeile de afaceri” sau în proiecte antreprenoriale cu finanțare nerambursabilă.

Activitatea patronatului presupune:

Acțiuni de lobby pe lângă autoritățile publice prin participarea la comisiile de dialog social și consultări inițiate în domeniile juridice, educative, sociale și economice promovarea egalității de șanse între femei și bărbați în domeniul antreprenorial şi cel patronal. oferirea de programe de consultanță și asistență în afaceri, inițierea și organizarea de cursuri și seminarii în domeniul competențelor antreprenoriale parteneriate cu organizații similare în vederea întâririi capacității mediului asociativ din România

Organizatatia noastră este membră în Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Vă așteptăm alături de noi!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

🐞🍯 Astăzi putem spune că dragostea e dulce ca mierea!

Noi am întâmpinat Dragobetele la Vișina, județul Tulcea, unde am avut un weekend extrem de fain promovând tradițiile autentice și piața locală a mierii și a produselor apicole.

Primăria Comunei Jurilovca derulează împreună cu noi și cu Cătălin Balaban acest minunat proiect, "Crearea pieței locale a produselor apicole din Jurilovca".

Acest parteneriat își propune să identifice cele mai bune variante de creștere atât a vizibilității crescătorilor de albine cât și a sectorului local de apicultură, astfel că vă invităm să ne fiți alături la evenimentele și acțiunile pe care le derulăm în cadrul acestui proiect și pe viitor.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături duminică la Căminul Cultural din Vișina: Ansamblu de dansuri tradiționale al Asociației Comunității Bulgare Sfitilina, Gospodăria tradițională "Souvenir din Dobrogea" și Bianca Folescu, antreprenorilor și specialiștilor din domeniul apicol precum Claudia Sin și Gabriela Sotir, solistului Walter Ghicolescu și comunității locale.
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Vă dorim să vă bucurați de o dragoste sinceră și împlinită! 💞 ... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

🍯 Proiectul Crearea pieței locale a produselor apicole din Jurilovca derulat de PNFAIMM, Comuna Jurilovca și PFA Balaban Cătălin a fost prezentat de către Cătălin Balaban reprezentanților Ministrului Agricultruii și tuturor celor care au vizitat târgul de turism ce se desfășoară în această perioadă în București.

🐝 Îi mulțumim lui Cătălin pentru implicare și vă mulțumim tuturor celor care sunteți alături de inițiativele noastre.

🌺 Mâine, de la ora 14.00, vă așteptăm la un nou eveniment sub egida proiectului, la Căminul Cultural din Vișina, comuna Jurilovca!
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com