Acțiune de igienizare a plajelor Modern și 3 Papuci

Vineri, 6 noiembrie 2020, în cadrul proiectului RED MAR LITTER - BSB552 "Tehnici și metode inovatoare de reducere a deșeurilor în zonele de coastă ale Mării Negre", a avut loc acțiunea de igienizare a plajelor Modern și 3 Papuci, situate pe raza munincipiului Constanța.

"Acțiunea de igienizare a plajelor oferă o modalitate de implicare voluntară a participanților, aceștia având oportunitatea de a interacționa direct cu problemele legate de deșeurile de pe plaje, fiind în acest mod angajați și în misiunea proiectului de a proteja ecosistemul Mării Negre. Toți ne dorim ca plajele să fie curate și să ne putem bucura de frumusețea acestora" a declarat Conf. univ. dr. Raluca-Andreea TRANDAFIR, Coordonator proiect, Universitatea Ovidius din Constanța.

Activitatea face parte din cadrul proiectului RED MAR LITTER - BSB552 "Tehnici și metode inovatoare de reducere a deșeurilor în zonele de coastă ale Mării Negre", finanțat prin Programul Operațional Comun "Bazinul Mării Negre 2014-2020". Obiectivul principal al proiectului îl reprezintă reducerea poluării bazinului Mării Negre prin urmărirea și analizarea principalelor, fluxuri de deșeuri, precum și desfășurarea activităților pilot prin curățarea zonelor predefinite de deșeuri marine. - https://m.ziuaconstanta.ro/informatii/anunturi-speciale/comunicat-de-presa-tehnici-si-metode-inovatoare-de-reducere-a-deseurilor-in-zonele-de-coasta-ale-marii-negre-732709.html.html

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com