Acum si in Constanta – concept nou de Educatie Manageriala si pentru Adolescenti

Traim in viteza, alergam dupa valori materiale, si uitam uneori sa investim in "Noi - cea mai importanta resursa".
De cateva luni, franciza americana LMI a venit si in Constanta,  cu un conceptul  "diferit" de educatie manageriala, in sensul ca:
    - timp de 4 luni, saptamana de saptamana, te dezvolti intr-un cadrul confortabil: la sediul tau, in timpul programului tau de lucru,
    - lucram pe obiective clar stabilite si discutam de provocarile tale (nu teorie), discutam de lucrurile care iti ocupa timp, de aspectele care le doresti diferit in companie, de organizare eficienta, de a-ti  mentine echipa motivata etc;
    - Vei avea alaturi de tine (timp de 4 luni) un partener in schimbare, care te va ajuta sa transformi teoria in practica si sa faci schimbarile care ti se doresti.

Pentru companiile care au planuri viitoare de dezvoltare a oamenilor sau trec prin modificari organizationale,  oferim - in luna octombrie - o evaluare gratuita pentru a intelege transparent daca serviciile noastre se pliaza pe nevoile businessului dvs.

Atasat si o prezentare, unde noutatea este ca intr-o luna lansam si un program dedicat adolescentilor (tineri intre 14 - 20 ani)!!

Misiunea noastra in Constanta: "Intelepciunea vietii e simpla: Fa ca pe unde ai trecut tu, sa fie mai bine ca inainte" (N.Iorga)

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com