“AFACEREZA” : Din cocon in vierme de matase

In data de 09.10.2019 Organizatia Patronatul National al Femeilor de Afaceri din Intreprinderi Mici si Mijlocii si-a reunit o parte dintre membrii organizatiei, femei  reprezentante ale anteprenoriatului feminin constantean.

Odata cu inceperea noului an scolar, fortele proaspete si ideile inovative asteapta sa fie consumate si valorificate. Pe aceste considerente s-a cladit discutia din cadrul sedintei, fiind astfel subliniate concepte noi de antrenare si educare a spiritului antreprenorial in randul elevilor din localitatile din Judetul Constanta.

Proiectul de suflet "SA VORBIM AFACEREZA" are calitatea de a stimula invatarea in randul elevilor  si a trezi suflu de ‘’afacerist’’. Scopul este impulsionarea tinerilor  in a-si urma visul, prin crearea propriului plan de afaceri, etapele parcurse in atingerea telului, invatarea trucurilor in arta comunicarii, a modului de a lucre in echipa, folosirea tehnologiei pentru atingerea obiectivelor propii. “Rotitele” sunt puse in miscare prin intermediul jocurilor si activitatilor interesante si constructive.

Felicitari doamnelor pentru implicare!

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com