Back to Business – Acasă din Diaspora

În preajma Zilei Constanţei, femeile de afaceri din Patronat au făcut ce ştiu ele mai bine: Au promovat mediul de afaceri şi tradiţiile româneşti.

Patronatul Național al Femeilor de afaceri din IMM-uri a organizat luni, 20 mai, în sala Remus Opreanu a Prefecturii Constanţa, evenimentul “Back to Business – Acasă din Diaspora”. Aici au fost prezenţi 15 antreprenori care s-au întors din Diaspora să deschidă o afacere prin intermediul proiectului ACASĂ în regiunea de Sud - Est alături de reprezentanţi ai autorităţilor şi ai băncilor.

Această întâlnire cu oameni de afaceri constănţeni a pus în valoare oportunitățile de lansare și dezvoltare de afaceri și start-up-uri noi în Regiunea SE

În cadrul evenimentului a avut loc şi o prezentare despre cum se poate aplica la un nou proiect pentru finanțarea afacerilor pentru pentru Axa 2 a POR, Prioritatea de investiţii 2.1.A – Microîntreprinderi în cadrul căruia se pot accesa până la 200.000 de euro pentru business-ul tău.

Mulţumim partenerilor şi participanţilor pentru încredere!

Proiectul A.C.A.S.A se desfăşoară în perioada septembrie 2017 - august 2020 și este adresat cetăţenilor români stabiliţi în străinătate care au minimum 12 luni de rezidenţă într-un alt stat şi care doresc să se întoarcă în România pentru a îşi deschide o afacere în mediul urban. Perioada înscrierilor s-a derulat în 2018 iar proiectele câștigătoare primesc 40.000 de euro pentru demararea noii afaceri. Patronatul Național al Femeilor de afaceri din IMM-uri a facilitat înscrierea proiectelor de business pentru finanțare în cadrul acestui proiect sprijinit de Guvernul României si UE

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com