Cultivăm excelența în Servicii: Cum garantăm consumatorilor achiziții sigure, cu calitate garantată

Ne bucurăm să invităm toți antreprenorii la evenimentul „Cultivăm excelența în Servicii: Cum garantăm consumatorilor achiziții sigure, cu calitate garantată”, care va avea loc pe 29 martie 2024, între orele 14:00 și 16:00, în Sala Ovidius a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA).

În lumina Zilei Mondiale a Dreptului Consumatorului, sărbătorită pe 15 martie, ne-am propus să discutăm și să promovăm importanța asigurării unor servicii și produse de cea mai înaltă calitate, care să ofere consumatorilor siguranță și satisfacție deplină.

Evenimentul va fi moderat de Elena Coandă, Președinta Patronatului Național al Femeilor de Afaceri din IMM, avându-l invitat pe Horia Miron Constantinescu, Președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului. În cadrul evenimentului se vor oferi perspective valoroase și vor răspunde la întrebările și preocupările dvs.

Pentru a asigura că discuțiile noastre sunt relevante și utile, vă rugăm să completați un scurt chestionar, prin care să ne împărtășiți întrebările și preocupările dvs. legate de experiențele de consum și calitatea serviciilor: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfYElM1OtV…/viewform…

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și să discutăm despre cum putem împreună să cultivăm excelența în servicii și să garantăm achiziții sigure și de calitate pentru toți consumatorii.

Înscrierile se fac la telefon 0722 204 395 – Ștefania Filip sau 0729 100 364 – Consuela Matveev.
Plata taxei de participare se face in contul: RO30 BACX 0000 0025 2535 2000, deschis la Unicredit Bank, beneficiar Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.