Felicitari, Alin! Bun venit A.C.A.S.A!

SC ALIN STRUCTUR METAL SRL – Si poarta ta poate fi o ‘’opera de arta’’!

Din categoria romanilor fericiti,  va facem cunostinta cu SC ALIN STRUCTUR METAL SRL, un alt beneficiar al ajutorului de minimis din cadrul proiectului “A.C.A.S.A = Antreprenoriat, Curaj, Atitudine, Siguranta, Ambitie”, proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman, axa prioritara 3.

In urma experientei acumulate in afara granitelor romanesti, in Italia, prin lucrul in domeniul prelucrarii fierului forjat, domnul Negura Alin-Ovidiu a pus bazele unei societati cu profil de activitate : realizarea elementelor de mobilier din fier forjat.

Atelierul de productie confectii metalice la comanda, executari lucrari de instalare si prestari servicii  de intretinere-reparatii este renumit pentru urmatoatele produse: balcoane din fier forjat, porti si garduri din fier forjat, stalpi metalici si chesoane pentru hale industriale, articole similare din table si fier forjat.

SC ALIN STRUCTUR METAL SRL- societate cu profil de activitate de producere a confectiilor metalice, este o idee de afacere care a luat nastere aici, A.C.A.S.A, in Constanta.

Adresa locatiei: Localitatea Culmea, oras Ovidiu, camera 1, bl.12, etaj parter, ap 6 judetul Constanta.

Persoana de contact: Negura Alin ; email: neguraalin29@gmail.com

Felicitari, Alin! Bun venit A.C.A.S.A!

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com