Femeile de afaceri, sărbătorite în luna martie

Femeile de afaceri au fost sărbătorite prin dedicarea unei întâlniri speciale, programate – nu întâmplător – în luna martie, ne-a spus Elena Coandă, președintele Patronatului Național al Femeilor de Afaceri din IMM.

„Toată luna martie e luna noastră, noi o sărbătorim prin activități antreprenoriale, activități de networking, împreună cu tinerii antreprenori reprezentanți de JCI, o organizație foarte activă în ultima perioadă. Prin definiție luna martie e luna femeii, de la început și până la sfârșit și poate în fiecare zi e luna femeii, în business noi putem spune că permanent este o provocare pentru femeia-antreprenor. Oamenii de afaceri trebuie să se cunoască, trebuie să dezvolte parteneriate, femeile sunt deja o comunitate, femeile de afaceri sunt o comunitate și mai dezvoltată. Facem parte din organizații sănătoase, organizații care se susțin și se ajută și care dau înapoi societății un pic din ceea ce au primit“.

Cristi Stancu, președintele organizației non-guvernamentale JCI Constanța, a precizat cum funcționează aceste întâlniri de tip „Speed dating“.

„Practic, Business Networking Event este un eveniment patentat de JCI la nivel internațional, se realizează în matrice fixă de 16 sau 24 de participanți, care, rând pe rând vor trece unii pe la ceilalți, față în față, fac schimb de cărți de vizită, își promovează serviciile și afacerile, iar astfel își lărgesc baza de date și cunoștințele în general. Iar de aici până la o eventuală colaborare sau găsirea unui client, a unui partener sau a unor servicii de care are nevoie este doar o jumătate de pas. În ideea în care sunt mai mulți participanți, oportunitățile sunt mai mari, șansele cresc pentru dezvoltarea de parteneriate.

JCI Constanța și Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM au multiple proiecte de susținere a inițiativei private în special în rândul tinerilor și al femeilor.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com