GALA ANTREPRENORILOR 2020

Vineri, 18 septembrie 2020, a avut loc Gala Antreprenorilor 2020 la Piatra Neamt. Evenimentul s-a desfasurat la Complexul Muzeal Curtea Domneasca si a fost organizat in cadrul POCU 2014-2020, A.C.A.S.A = Antreprenoriat, Curaj, Atitudine, Siguranta, Ambitie.

Gala Antreprenorilor 2020 evidentiaza rezultatele profesionale și economice ale antreprenorilor și managerilor din cadrul proiectului A.C.A.S.A,  cofinanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, si pune in lumina importanța IMM-urilor în economia și societatea românească.


Proiectul A.C.A.S.A = Antreprenoriat, Curaj, Atitudine, Siguranta, Ambitie vizeaza dezvoltarea competentelor antreprenoriale a 630 de persoane care doresc sa dezvolte o activitate independenta, precum si subventionarea a 76 de planuri de afaceri in vederea cresterii ocuparii persoanelor din Regiunile Centru, NE, NV si SE prin sustinerea infiintarii intreprinderilor cu profil nonagricol in zonele urbane ale regiunilor pe perioada proiectului.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com