Impreună la Maratonul Nisipului!

Sâmbătă, 29 aprilie 2023, P.N.F.A.I.M.M. va participa  în calitate de partener la „Maratonul Nisipului”, editia a -8-a .Evenimentul va avea loc  pe plaja Neversea – plaja Reyna din Constanța.

P.N.F.A.I.M.M.  sustine si anul acesta , la fel ca si la celelalte editii, sportul si importanta miscarii pentru toti locuitorii orasului nostru . Anul trecut la eveniment au participat   peste 1000 de persoane din intreaga tara.

Evenimentul este conceput pentru toți iubitorii de alergare, indiferent de nivelul de pregătire fizică sau vârstă. Probele pregătite amatorilor , pe langa cele competitive maraton 42 km,semimaraton 21km,  sunt  cursa populară de 5 km,  cursa Family Run de 1 km  și curse pe distanțe scurte dedicate copiilor și adolescenților în cadrul Campionii Școlii.

Membrii P..N.F.A.I.M.M. participa activ si direct  in calitate de voluntari  la activitatile  organizatorice ale  Maratonul Nisipului contribuind la buna desfasurare a acestui eveniment sportiv international de la malul marii .

Totodata, in cadrul evenimentulul, Cursa Family Run de 1 km va  sustine proiectele   Asociatii Daruieste Aripi destinate copiilor bolnavi de cancer  , cursa  unde copii  vor alerga  impreuna cu  parintii lor. Anul trecut s-a inregistrat o participare numeroasa pentru sustinrea acestor proiecte.

P.N.F.A.I.M.M   invita  la miscare la malul marii cat mai multi participanti  care sa urmeze motto-ul organizatorului  Asociatia Sana Sport “Inceteaza  sa mai fabrici scuze: ALEARGA PUR SI SIMPLU! “

Doritorii pot sa se inscrie pe site-ul evenimentului : www.maratonulnisipului.ro