Intrevedere CNIPMMR

Întrevederea premierului Nicolae-Ionel Ciucă cu reprezentanții Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii - 25.02.2022

În continuarea dialogului social inițiat odată cu preluarea mandatului, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a discutat astăzi, la Palatul Victoria, cu o delegație a Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, despre o serie de subiecte de interes atât pentru Guvern, cât și pentru mediul de afaceri.
Situația generată de creșterea prețurilor la energia electrică și la gaze s-a numărat printre temele abordate. Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a arătat că guvernul a luat deja o serie de măsuri pentru a se asigura că vor fi protejați de creșterea prețurilor la energie atât consumatorii casnici, cât și sectoarele economice, o atenție specială fiind acordată IMM-urilor.
De asemenea, guvernul urmează să adopte în ședința de astăzi o ordonanță de urgență care să completeze măsurile de sprijin pentru cetățeni și pentru mediul de afaceri, astfel încât să fie protejate locurile de muncă, iar firmele să-și poată desfășura activitatea în condiții de eficiență.
În cadrul întâlnirii s-au abordat și următoarele subiecte – utilizarea eficientă a fondurilor europene, politica fiscală, prevenirea unei crize alimentare. 
Sursa preluare informatii : Guvernul României | Facebook