„Iubește, trăiește, mănâncă românește”

Începutul lunii femeii a marcat o perioadă intensă în care Patronatul a derulat mai multe acțiuni și evenimente din cadrul proiectelor desfășurate în regiunea Sud-Est. Vineri, 6 martie, am marcat Ziua Internațională a Femeii printr-un eveniment de prezentare a activităților noastre curente.

Astfel, doamnele și domnișoarele iubitoare de tradiții autentice și alimentație sănătoasă au început primăvara o dată cu Dragobetele, prin evenimentul „Iubește, trăiește, mănâncă românește”, în satul Vișina din Tulcea, ca parte a proiectului “Înființarea Pieței locale a produselor apicole din Jurilovca".

În sesiunea de vineri au fost prezentate detalii despre business-urile înscrise prin intermediul nostru în programul ACASĂ - Diaspora – Start-up și cum anume se desfășoară acest proiect aflat încă în derulare.

Totodată, cu această ocazie ne-am bucurat și ne-am manifestat mândria față de activitatea intensă a celui mai îndrăgit proiect al nostru în rândul tinerilor și al viitorilor antreprenori: “Să vorbim afacereza”. Proiectul de educație financiară și antreprenorială pentru elevi  a poposit în Martie la Moșneni, jud. Constanța, unde zeci de elevi s-au bucurat în școală de prezența reprezentantelor Mirella Moroșanu, Larisa Hogea, Dana Sterghiuli și Elena Coandă care le-au ținut elevilor workshop-uri interactive.

Un alt proiect pe care îl derulăm în această perioadă împreună cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), în perioada ianuarie 2020 – iulie 2021, este „DigiL@b – Laboratorul digital” prin care angajații întreprinderilor mici și mijlocii din regiune au ocazia să învețe sau să-și perfecționeze competențele digitale.

Le mulțumim tuturor celor care ne sprijină în derularea activităților noastre! Vă așteptăm alături de noi pentru a colabora și a derula activități benefice mediului economic din România. Ne puteți trimite solicitare de adeziune la Patronat (doar pentru persoane juridice – firme și companii) la adresa office@pnfaimm.ro cu subiectul “solicitare adeziune”. 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com