LadyPRENOR - club de bune practici

LadyPRENOR este un concept unic în mediul de afaceri românesc, menit să susțină antreprenoriatul feminin, lansat, la Constanța, de către Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri (PNAFIMM), membru al CNIPMMR, împreună cu Camera de Comerț, Industrie , Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) și Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF-BOW)– filiala Constanța.Primul eveniment din cadrul LadyPrenor – Club de bune practici a a avut loc pe data de 11.10.2022. 

Scopul acestui parteneriat îl reprezintă promovarea și susținerea reciprocă a antreprenoriatului feminin. Cele trei organizații puternice au pus bazele unui concept nou, un club de bune practici, unde tinerele antreprenoare au șansa de a învața care sunt pașii de urmat pentru a excela în afaceri.

Alături de Ruxandra Serescu – directorul general al CCINA, Mihaela Belcin – președinta ASOAF și Elena Coandă – președinta organizației PNFAIMM, la eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Prefecturii și Consiliului Județean Constanța, invitați speciali, personalități marcante din județul Constanța, care susțin mediul de afaceri local și regional, printre aceștia remarcându-se: Fotini Teodorescu – directorul general al Dobrogea Group, membru fondator și vicepreședinte al CCINA, Paula Vals – fondator al Grupului de firme Angelo și președinte al Sucursalei CONAF Tulcea și Mihaela Ichim – directorul regional a Băncii Transilvania – Sucursala Constanta.

LadyPrenor este un concept nou, menit să susțină femeia antreprenor, inițiat ca un prim pas , la Constanța, însă care se va dezvolta la nivel național, astfel încât, să avem posibilitatea de a împărtăși din modelele de bune practici doamnelor care dezvoltă afaceri în comunitățile lor. Cred în susținerea, promovarea și dezvoltarea antreprenoriatului feminin, ca o etapă necesara pentru construcția unei Românii moderne”, a concluzionat Elena Coanda, Președinte PNAIMM.