LadyPRENOR - club de bune practici

LadyPRENOR este un concept unic în mediul de afaceri românesc, menit să susțină antreprenoriatul feminin, lansat, la Constanța, de către Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri (PNAFIMM), membru al CNIPMMR, împreună cu Camera de Comerț, Industrie , Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) și Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF-BOW)– filiala Constanța.Primul eveniment din cadrul LadyPrenor – Club de bune practici a a avut loc pe data de 11.10.2022. 

Scopul acestui parteneriat îl reprezintă promovarea și susținerea reciprocă a antreprenoriatului feminin. Cele trei organizații puternice au pus bazele unui concept nou, un club de bune practici, unde tinerele antreprenoare au șansa de a învața care sunt pașii de urmat pentru a excela în afaceri.

Alături de Ruxandra Serescu – directorul general al CCINA, Mihaela Belcin – președinta ASOAF și Elena Coandă – președinta organizației PNFAIMM, la eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Prefecturii și Consiliului Județean Constanța, invitați speciali, personalități marcante din județul Constanța, care susțin mediul de afaceri local și regional, printre aceștia remarcându-se: Fotini Teodorescu – directorul general al Dobrogea Group, membru fondator și vicepreședinte al CCINA, Paula Vals – fondator al Grupului de firme Angelo și președinte al Sucursalei CONAF Tulcea și Mihaela Ichim – directorul regional a Băncii Transilvania – Sucursala Constanta.

LadyPrenor este un concept nou, menit să susțină femeia antreprenor, inițiat ca un prim pas , la Constanța, însă care se va dezvolta la nivel național, astfel încât, să avem posibilitatea de a împărtăși din modelele de bune practici doamnelor care dezvoltă afaceri în comunitățile lor. Cred în susținerea, promovarea și dezvoltarea antreprenoriatului feminin, ca o etapă necesara pentru construcția unei Românii moderne”, a concluzionat Elena Coanda, Președinte PNAIMM.

Evenimente LadyPrenor

In luna dedicată femeii, Clubul LadyPrenor a organizat primul eveniment -Sănătatea la Feminin – pentru doamnele din comunitatea constanteana care s-a bucurat de prezenta a peste 80 de persoane. Sănătatea feminină se referă la starea de bine fizică, mentală și socială a femeilor. Aceasta implică o gamă largă de subiecte, sănătatea mentală, nutriția, exercițiile fizice, igiena personală și prevenirea bolilor.
Astfel, am aflat de la doamnele doctor invitate ca speakeri ai evenimentului cum se pastreaza sanatatea si frumusetea -elementele esentiale pentru fericirea femeilor si pentru progresul societatii moderne.
Multumim tuturor doamnelor prezente la eveniment si partenerilor care s- au alăturat acestui demers unic al comunității antreprenoriale feminine, in calitate de sponsori-Spitalul OCH, Dobrogea Group, Delicasa si Charles Beauty!

Cu o tradiție consolidată, luna martie este mereu rezervată celebrării femeilor remarcabile și a domnișoarelor deosebite. În acest spirit, “LadyPrenor – Club de bune practici” este încântat să vă invite la un nou eveniment special, intitulat “Sănătatea și Frumusețea”, care a  avut  loc joi, 14 martie 2024, începând cu ora 17:30, la prestigiosul Hotel del Mar din Mamaia.

Acest eveniment a fost o parte integrantă a inițiativei noastre în cadrul parteneriatului pentru Antreprenoriatul Feminin, alături de Asociația “Oportunități de Afaceri pentru Femei“- Filiala Constanța, Camera de Comerț Industrie și Navigație și Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM.

Astfel, am sărbătorit sosirea primăverii în compania invitaților noștri și am explorat cele mai recente tendințe în modă, bijuterii, cosmetice și rutine de îngrijire a pielii.

Agenda evenimentului a cuprins prezentări și sesiuni interactive pe următoarele teme:

  • Lansarea romanului “#Flori de busuioc” de către distinsa Dna Conf. Dr. Aurelia Lăpușan.
  • Sfaturi și discuții despre frumusețe și îngrijirea pielii, oferite de Dna Dr. Elena Claudia Axinte.
  • Prezentare de modă în colaborare cu magazinele Triumph din City Park Mall & Vivo Mall, alături de VAMP.
  • Cunoașterea lumii fascinante a bijuteriilor, susținută de Lucian Constantinescu de la SIAJ.
  • Prezentare de modă oferită de Big Cat Boutique & Opti Eni.
  • Discuții despre frumusețe și îngrijirea pielii la Alderma, susținute de Dr. Alexandra Popa.
  • Expoziție de modă dedicată costumelor populare.
  • Detalii despre suplimentele alimentare ce susțin sănătatea și încetinesc procesul de îmbătrânire celulară, prezentate de Alexandru Constantin.
  • Recital special susținut de Anelisse Mănescu, cunoscută și ca „fetița cu voce de aur”, însoțită de numeroase premii, inclusiv două la Sanremo Junior.

Articol Cuget Liber – “LadyPrenor – Club de bune practici” organizează un n (cugetliber.ro)

 

Împreună, am creat un eveniment de neuitat, semnat LadyPrenor, dedicat sănătății și frumuseții, unde am împărtășit nu doar informații, ci și emoții și conexiuni autentice.🥂
Prezența voastră, a tuturor, a dat valoare evenimentului și a contribuit la tabloul femeilor care își urmăresc visurile și își conturează propria lor poveste de succes. 💫
Abia așteptăm următoarele evenimente, cu și despre voi!