BL RALCONS

BL RALCONS

S.C. BL RALCONS S.R.L., inregistrata la ORC sub nr. J13/785/2007, CUI RO 21289689 s-a infiintat in anul 2007 si are ca obiect de activitate principal consultanta in management.

BL RALCONS este o companie de consultanta financiara care a luat nastere acum 8 ani la initiativa unui grup de consultanti si experti din domeniul financiar si al managementului afacerilor.

BL RALCONS isi propune sa ofere sprijin autoritatilor publice si IMM-urilor din Romania pentru promovarea si dezvoltarea durabila a regiunilor si afacerilor si pentru finantarea proiectelor de investitii prin scheme de finantare cat mai flexibile si accesibile.

Oferim companiilor si autoritatilor din Romania servicii de consultanta financiara si de afaceri profesioniste pentru finantarea si managementul investitiilor. Furnizam servicii de consultanta si asistenta pentru proiecte finantate prin Fondurile Structurale, FEADR si alte programe publice de finantare (AIPPIMM, Administratia Fondului pentru Mediu, MEF etc.).

Portofoliu de proiecte

Avem experienta a peste 50 de proiecte realizate si aprobate spre finantare prin diferite scheme de finantare, pentru diferite domenii de activitate.

Firma oferă clienţilor săi o gamă diversificată de servicii de:

- marketing;

- management de Proiect;

- obţinerea de finanţări de la bănci româneşti şi internaţionale ;

- obţinerea de finanţări de la Uniunea Europeană, guverne şi organizaţii neguvernamentale străine ;

- elaborarea studiilor de fezabilitate şi a documentaţiilor pentru obţinerea de credite bancare, pentru leasing ;

- resurse umane şi evaluări psihologice;

- implementarea standardelor de calitate ISO 9001, 14001, HACCP, OHSAS 18001 şi sisteme integrate.

BL RALCONS

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com