JUNIOR GROUP

JUNIOR GROUP

JUNIOR este un grup de firme ce activeaza in domeniul  comertului   si prestarilor de  servicii in mai multe domenii de activitate, fiind o companie angajata in satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor ei prin produse si servicii de inalta calitate.

Competentele firmei sunt:

FINANTARE NERAMBURSABILA
TEHNOLOGIE SI SECURITATE
Print Digital
SERVICIUL DE ARHIVARE
  • Ai nevoie de finantare din fonduri europene nerambursabile? Consultantii Junior Group au experienta si sunt gata sa te ajute sa gasesti cea mai buna solutie pentru afacerea ta. Printre etapale pe care le parcurgem impreuna sa numara: identificarea programului de finantare corespunzator criteriilor de eligibilitate;
    asistenta pentru client in vederea obtinerii documentelor, avizelor, aprobarilor necesare pentru proiect.
Consultantii in IT si Securitate de la Junior Grup iti pot oferi sfaturi si recomandari cu privire la cele mai potrivite solutii pentru afacerea ta.

Printre echipamentele pe care vi le putem pune la dispozitie se numara: echipamente IT  si de securitate,periferice si consumabile toate insotite de servicii de mentenanta si service.

Digital Print, serviciul de imprimare digitala din cadrul Junior Group, va ajuta sa castigati timp si bani.

Specialistii nostri pot imprima orice fel de material promotional, fie ca vorbim de pliante, brosuri, cataloage sau reviste si carti.

Indiferent de afacerea pe care o detineti, dupa o anumita perioada va loviti de problema depozitarii arhivei de documente existenta.

Noi am premeditat aceasta nevoie si va propunem solutie de arhivare moderna, performanta si in concordanta cu cele mai noi reglementari din domeniu.

JUNIOR GROUP

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com