ELENA COANDA

De profesie economist dezvolt impreuna cu partenerul de viata afaceri in urmatoarele domenii de activitate:

  • sisteme de securitate si tehnologia informatiei
  • consultanta proiecte europene
  • servicii arhivare fizica si electronica
  • printing digital

Sunt o FEMEIE in continua dezvoltare -ma straduiesc sa  invat din fiecare experienta sa fiu mai buna si sa fac mai bine.Sunt dispusa sa invat tot timpul pentru a merge mai departe.Sunt pasionata de munca mea si de ceea ce fac, apreciez ca fara pasiune, nici o pregatire sau efort nu te ajuta sa performezi, deoarece, daca nu iti place ceea ce faci, nu vei fi motivata sa mergi mai sus, sa inovezi si sa iesi in evidenta la locul de munca.

Ca si manager  nu ma gandesc la perfectiune, nici a mea  nici a celorlalti-stiu ca nu pot face totul bine tot timpul.

Un loc important in cariera si viata este creerea unui echilibru intre viata personala si cariera-am doi copii pe care ii educ sa fie independenti si sa isi creeze  propriul drum in viata.

Pregatirea si perfectionarea profesionala continua  sunt elemente necesare pentru succesul in cariera-si ca orice persoana care trebuie sa fie permanent angajabila am continuat studiile intru-un alt domeniu de interes-securitatea si aparare, iar incepand cu anul 2014 am finalizat doctoratul la Universitatea de Aparare Carol I –specializarea Stiinte Militare si Informatii.

Implicarea in comunitate si activitati de responsabilitate sociala sunt un alt reper al carierei profesionale.

Impreuna cu colegii si colaboratorii daruim prin actiuni voluntare o mica parte din ceea ce am primit de la societatea in care ne dezvoltam.

Motto-ul dupa care imi conduc afacerile-“Nu exista prieteni sau dusmani exista doar interese !”.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com