Proiect "A.C.A.S.A. = Antreprenoriat, Curaj, Atitudine, Siguranta, Ambitie" Contract: POCU/89/3/7/107667

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi, Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor, Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană

0
Locuri de munca nou create
0
Mentinute 12 luni dupa finalizarea proiectului

Programul A.C.A.S.A se adresa românilor stabiliți în străinătate, cu minimum un an de rezidență, care vor să se întoarcă în țară și să pornească o afacere.

Obiectivul general al programului a reprezentat dezvoltarea sectorului micilor afaceri în regiunile CENTRU, NORD EST, NORD VEST și SUD EST prin stimularea participării pe piața muncii a persoanelor cu potențial antreprenorial și crearea unui program regional de încurajare și sprijin tehnico-financiar pentru înființarea și dezvoltarea întreprinderilor noi în mediul urban.

Grupul ţintă al proiectului a fost format din 630 persoane care au intrat în programul de formare antreprenorială şi intenţionează să înfiinţeze o afacere în mediul urban, în zonele menţionate.

Proiectul sprijinit de Guvernul României si UE oferă participarea la cursuri de pregătie antreprenorială și o subvenție de 1.000 lei pentru întocmirea planului de afaceri și finanţare nerambursabilă de 40.00 de euro pentru demararea afacerii.

FIME INFIINTATE IN REGIUNEA SUD-EST

Laundromat Top SRL

Unul dintre beneficarii ajutorului de minimis din cadrul proiectului “A.C.A.S.A = Antreprenoriat, Curaj, Atitudine, Siguranta, Ambitie”, proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman, axa prioritara 3 este Laundromat Top SRL.

Laundromat Top SRL – spalatoria de haine in regim self-services este o idee de afacere care a prins viata A.C.A.S.A, in  Constanta.

II puteti gasi pe FB: ExpressWash, sau pe site la : Express Wash Adresa Locatiei este: Str B.P. Hasdeu, Nr 83, Constanta, iar la telefon, nr.: 0720736729.

Serviciile oferite de business-ul doamnei Carmen Scriosteanu se ridica la standardele europene,  eficientizarea activitatii fiind facuta  cu echipamentele de inalta calitate utilizate pentru curatarea uscata, spalarea si calcarea articole de imbracaminte, inclusiv a celor din blana si textile.

 

 Laundromat Top SRL are grija de hainele dumneavoastra!

Un vis devenit realitate!  Bun venit A.C.A.S.A, Carmen!

Ciao Cibo SRL

Un alt beneficiar al ajutorului de minimis din cadrul proiectului, SC CIAO CIBO SRL– furnizor de activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente si alte servicii de alimentatie, este fericit ca s-a intors in Constanta- A.C.A.S.A.Adresa locatiei  CIAO CIBO este : Parcul Tabacarie din Constanta, langa Tara Piticilor.

‘’Meniul’’serviciilor oferite de societatea domnului Fulgeanu Ion se remarca printr-o variata gama de  preparate proaspete si gustoase, retete numai bune de degustat fie ca te afli la birou, la un eveniment sau chiar in confortabilul camin.

Cu foamea nu te joci! CIAO CIBO are grija sa fii multumit!A.C.A.S.A gasesti cea mai buna mancare!

Date de contact:0728/655.122

Manager locatie –Cristi Draghici

Iso Term Giloca SRL

Datorita experientei acumulate in afara granitelor romanesti, Italia, prin managerierea unei firme cu acelasi domeniu de activitate, @ domnul LEICA CATALIN a pus „piatra de temelie” a societatii ISO-TERM GILOCA, aici A.C.A.S.A, la Tecuci. ISO-TERM GILOCA – cu domeniu de activitate in aplicarea spumei poliuretanice in constructii civile, industrial, agricultura si zootehnie, are ca misiune oferirea unor servicii ce constau in izolarea cladirilor in conditii de deplina securitate pentru cetateni si pentru mediul inconjurator.

FELICITARI PENTRU PERSEVERENTA SI PROFESIONALISM!

Date contact: LEICA CATALIN-MARIAN 0770384863 catalinleica@yahoo.it

CATALIN, A.C.A.S.A ESTE CEL MAI BINE!

FC Star Braila SRL

FC  STARS  BRAILA  SRL – Aici, miscarea te transforma intr-o “stea’’.

FC STARS BRAILA –  locul unde se desfasoara activitati specifice bazelor sportive, este o noua afacere care ‘’a jucat in liga celor mari’’, iesind castigatoare A.C.A.S.A, la Braila.

La revenirea in tara, Ene Titica, a constatat ca este nevoie de o diversificare a activitatilor de agrement si in special a celor sportive. Aici gasesti  o baza sportiva  ce se ridica la standardele europene, amenajata pentru a “bate mingea” atat de adulti cat si de copii.

Esti asteptat sa faci miscare pe terenul  nostru  din Braila, Str.Castanilor, nr. 3-5.

Date de contact: E-mail: larisavioleta@yahoo.com

 

Rostas Solutions SRL

 

O noua idee de afacere care s-a concretizat cu success, beneficiind de ajutorul de minimis din cadrul proiectului “A.C.A.S.A = Antreprenoriat, Curaj, Atitudine, Siguranta, Ambitie”, proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman, axa prioritara 3 este SC ROSTAS SOLUTIONS SRL.

Marcu Laura a descoperit ca atat A.C.A.S.A cat si in afara tarii natale, oamenii platesc pentru confortul  din locuinta proprie cat si din “cutia pe roti’’ folosita pentru deplasari locale si pentru concedii. Din aceste considerente a luat fiinta ideea de afacere in domeniul inchirierii autoturismelor de lux.

Ii puteti gasi pe facebook: https://www.facebook.com/rostassolutions/. Adresa locatiei din Constanta este: Str.Calafatului nr 100. Tel:0728243330

SC ROSTAS SOLUTIONS ofera servicii de calitate ‘’fara limita de kilometri’’.

Ted Art Studio SRL

 

Unul dintre beneficiarii ajutorului de minimis din cadrul proiectului “A.C.A.S.A = Antreprenoriat, Curaj, Atitudine, Siguranta, Ambitie”, proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman, axa prioritara 3 este TED ART STUDIO. TED ART STUDIO SRL- furnizor de activitati fotografice, este o alta idee de afacere care a prins viata, A.C.A.S.A in Constanta.Adresa locatiei: Strada Sentinelei, nr 67, zona Palazu Mare, lot 2, constrcutia C2, camera 1, etaj Parter.

Serviciile oferite de business-ul domnului @Ionescu Tiberiu surprind frumusetea si gingasia din simpla privire a unui copil, splendoarea naturii chiar si in zilele mohorate de toamna. Totul este imortalizat printr-un dispozitiv fotografic manevrat.

Date de contact: Ionescu Tiberiu

Email: tedartstudio18@gmail.com

Nr. Tel.: 0799382752

Stefania Medical Aesthetics SRL

Din categoria romanilor fericiti,  va facem cunostinta cu SC STEFANIA MEDICAL AESTHETICS SRL, un alt beneficiar al ajutorului de minimis din cadrul proiectului “A.C.A.S.A = Antreprenoriat, Curaj, Atitudine, Siguranta, Ambitie”, proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman, axa prioritara 3. In urma experientei acumulate in afara granitelor romanesti, in Olanda, medic specializat in transplant de par, doamna @Stana Stefania a ‘’implantat’’ o clinica conform standardelor europene. SC STEFANIA MEDICAL AESTHETICS SRL-clinica medicala specializata in implant de par, este o idee de afacere care s-a realizat aici, A.C.A.S.A, in Constanta.

Adresa locatiei este: Str. Sulmona Nr.28, Et 1 Constanta

website: clinica-parului.ro,

Adresa email:office@clinica-parului.ro

Nr tel: 0743038378

Ingreat Apps SRL

ingreat apps

Unul dintre beneficiarii ajutorului de minimis din cadrul proiectului “A.C.A.S.A = Antreprenoriat, Curaj, Atitudine, Siguranta, Ambitie”, proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman, axa prioritara 3 este INGREAT APPS SRL.

INGREAT APPS SRL- platforma online cu activitate de gestionare a rezervarilor terenurilor sportive (fotbal,tenis, basket, inot, tenis de masa), este o idee de afacere care a „intrat in joc”, A.C.A.S.A, in Constanta.

Serviciile oferite de societatea domnului Manea Cosmin aduc ineditul in comunitatea constanteana iubitoare de sport. Platforma Web & Mobile (Android & iOS) gestionata de INGREAT APPS SRL este dedicata utilizatorilor aflati  in cautarea unui teren de sport. Acestora li se ofera posibilitatea de a vizualiza in timp real disponibilitatea terenurilor din apropiere, facilitand astfel efectuarea unei  programari.

Platforma online de rezervari o gasiti aici: www.kickr.ro;

Persoana de contact: Manea Cosmin e-mail: kusminmanea@gmail.com

NBS & ADR Autoservices

NBS & ADR AUTOSERVICES SRL- Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazinele specializate, este o afacere care a prins viata, A.C.A.S.A la Tecuci.

Persoana contact: Manea Ionut ; e-mail: manea.ionut@gmail.comAdresa locatiei: Municipiul Tecuci, Str. Tecuciul Nou, nr 30, Galati

Daca vrei  sa ai o masina  adaptata  conditiilor  rutiere, dar in acelasi timp te intereseaza si mediul inconjurator,  apeleaza cu incredere la serviciile oferite de afacerea  domnului  Manea  Ionut.  Statia GPL  ofera  autoturismului  tau “ hrana sanatoasa’’ pentru a te purta mii de kilometri.

NBS&ADR AUTOSERVICES – are grija de masina ta!

Felicitari pentru initiativa! Toate drumurile “conduc’’  A.C.A.S.A.

Alin Struct Metal SRL

Felicitari, Alin! Bun venit A.C.A.S.A!

Din categoria romanilor fericiti,  va facem cunostinta cu SC ALIN STRUCTUR METAL SRL, un alt beneficiar al ajutorului de minimis din cadrul proiectului “A.C.A.S.A = Antreprenoriat, Curaj, Atitudine, Siguranta, Ambitie”, proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman, axa prioritara 3.

Atelierul de productie confectii metalice la comanda, executari lucrari de instalare si prestari servicii  de intretinere-reparatii este renumit pentru urmatoatele produse: balcoane din fier forjat, porti si garduri din fier forjat, stalpi metalici si chesoane pentru hale industriale, articole similare din table si fier forjat. SC ALIN STRUCTUR METAL SRL- societate cu profil de activitate de producere a confectiilor metalice, este o idee de afacere care a luat nastere aici, A.C.A.S.A, in Constanta.

Adresa locatiei: Localitatea Culmea, oras Ovidiu, camera 1, bl.12, etaj parter, ap 6 judetul Constanta.Persoana de contact: Negura Alin ; email: neguraalin29@gmail.com

 

Green Net Evolution SRL

GREEN NET EVOLUTION SRL este un producator de statii de incarcare a masinilor electrice. Afacerea se desfasoara in Constanta, insa acestia au intentia de a o dezvolta la nivel regional si national.
Green Net Evolution se adreseaza direct posesorilor de masini electrice, institutiilor publice care vor sa reduca emisiile de CO2 in localitati, dar si centrelor comerciale, hotelurilor, firmelor de curierat, companiilor de taxi, clinicilor de sanatate care vor sa asigure flotei lor sau clientilor, locuri de parcare dotate cu puncte de incarcare.
Lucrand in Spania in domeniul dezvoltarii infrastucturii de statii de incarcare a masinilor electrice, Iuga Ioan a considerat ca si in Romania se vor face pasi importanti, in viitorul apropriat, in ceea ce priveste preferintele in achizitionarea mijloacelor de transport mai putin poluante. www.gnev.ro

Bundetot Transport SRL

Descrierea afacerii :

BUNDETOT TRANSPORT SRL presteaza servicii de transport pe teritoriul Romaniei, ce iese in evidenta prin calitatea serviciilor oferite, personalul calificat, microbuze moderne, dar si prin raportul calitate-pret.

Cui se adreseaza:
Persoanelor fizice si juridice , institutiilor statului

Motivatie:
In prezent tratamentul a devenit un element indispensabil vietii, insa diferentierea pe care oamenii o fac intre modalitatile de calatorie are la baza criteria precum rapiditatea, confortul, siguranta, serviciile asigurate pe parcursul calatoriei, dar si pretul pe care trebuie sa-l plateasca.

Produse/servicii:
Servicii de transport

Paine Traditionala SRL

Dupa cum ii spune si numele firmei „Paine Traditionala SRL”  a luat fiinta din dorinta de a aduce pe mesele oamenilor o paine traditionala, naturala, plamadita doar din ingrediente naturale (apa, faina, drojdie si sare) fara amelioratori si conservanti.Produsele noastre sunt realizate printr-un procedeu cu fermentatie lenta (cu maia) si prin maiestria brutarilor si celor care o modeleaza, dar si ajutati de echipamente moderene si profesionale reusim sa livram pe mesele  clientilor nostri o paine  autentica.

Fiecare pâine este frământată cu mâna; fiecare produs de patiserie este decorat cu grijă. Așa ajung în casele sucevenilor produse sanatoase și gustoase, care adună oamenii în jurul mesei.

Painea cu maia este usor digerabila, iar substantele nutritive din cereale sunt asimilate mult mai bine de catre organism datorita dezactivarii acidului fitic din bobul de grau.

Si pentru ca suntem pasionati de ceea ce facem si constientizam ca orice lucru frumos si durabil necesita multa implicare si devotament, sloganul  firmei noastre este: „paine cu suflet”.

Motivatie:

Am infiintat aceasta firma din dorinta de a adduce pe piata zonala o paine de calitate, sanatoasa si care sa isi pastreze proprietatile naturale. Stim cat de important este un stil de viata si un regim alimentar sanatos si echilibrat, si de aceea vrem sa oferim aceastaoportunitate celor interesati si in materie de prouduse de panificatie

 

Ravi RMGL 19 Cat SRL

Bucătăria Appetit vă oferă posibilitatea de a lua o gustare sau un prânz delicios într-o locație unde calitatea serviciilor este cartea noastră de vizită. Am incorporat in acest concept toata experienta acumulata in decursul celor 6 ani in cadrul companiei de nave de croaziere Carnival Cruise Line. Lucrand in domeniul Restaurant am invatat cat de importanta este relatia cu clientii, aplicand aceasta strategie serviciului de catering am obesrvat ca nimeni de pe piata locala nu mai face acest lucru, iar clientii il apreciaza.

Theorico Systems SRL

Theorico este un mediu de învățare digital, croit după nevoile organizațiilor dinamice și agile din ziua de azi, preocupate de continuă dezvoltare profesională și personală a angajaților . Experiență de învățare se poate petrece oriunde și oricând , cu costuri reduse și maximum de flexibilitate pentru traineri și cursanți.

Platforma digitală care facilitează administrarea, documentarea, realizarea conținutului de învățare și dezvolare. Sistemul oferă flexibilitate și rapoarte de activitate pentru trainer și cursanți.

Cursanții pot folosi platforma prin atât prin browser-ul de internet, cât și prin aplicatille Theorico de iOS și Android.

Intalnire cu beneficiarii proiectului A.C.A.S.A

In data de 18.11.2020, in cadrul platformei ZOOM, a avut loc o sedinta, cu un numar de 41 de participanti, beneficiari ai programului A.C.A.S.A si antreprenori din Galati, Braila, Vrancea, Buzau si nu numai.
In cadrul acestei intalniri s-a analizat activitatea beneficiarilor si antreprenorilor in contextul actual. De asemenea, s-au oferit sfaturi privind derularea si functionarea afacerilor in perioada de alerta, dar si previziuni pentru anul 2021 in ceea ce priveste domeniul antreprenorial.

Intalnire cu beneficiarii proiectului A.C.A.S.A

In data de 17.11.2020, in cadrul platformei ZOOM, a avut loc o sedinta cu beneficiarii programului A.C.A.S.A si antreprenori din zona de Sud-Est.
In cadrul acestei intalniri s-au prezentat experiente ale acestora in contextul actual. De asemenea, s-au oferit sfaturi privind derularea si functionarea afacerilor in perioada de alerta, dar si previziuni in ceea ce priveste domeniul antreprenorial.