Eveiment – „Excelența în servicii – achiziții sigure, de o calitate garantată pentru toți consumatorii”

Astăzi a avut loc o nouă întâlnire din seria evenimentelor organizate de PNFAIMM în sprijinul femeilor antreprenor.
Tema abordată în luna martie a fost „Excelența în servicii – achiziții sigure, de o calitate garantată pentru toți consumatorii”, iar invitatul evenimentului a fost Horia Miron Constantinescu, Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.
Întâlnirea, moderată de Elena Coandă, președintele PNFAIMM, a oferit un cadru propice pentru un dialog eficient și interactiv, având drept scop îmbunătățirea înțelegerii reglementărilor, practicilor, responsabilităților și instrumentelor de evaluare aplicate în domeniul protecției consumatorilor.
Un accent deosebit a fost pus pe întrebările practice adresate de publicul prezent, precum și pe exemplele din experiența directă a antreprenorilor aflați în sală. De asemenea, au fost analizate instrumentele de informare, mediere și consiliere oferite de ANPC pentru a sprijini operatorii privați în desfășurarea activității lor și pentru a descuraja practicile neloiale din mediul de afaceri.
Seria evenimentelor PNFAIMM va continua în luna aprilie cu o nouă întâlnire ce va aduce în fața participanților un reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Muncă, oferind astfel noi oportunități de informare și networking pentru femeile de afaceri din comunitatea locală.